Denne gang
starter vi i omvendt kronologisk rækkefølge, og nedenfor ses billeder fra
Vesterbronx hvor Mads i en periode var udstationeret. Hvis der skal sættes et
udsagnsord på Mads’ møder må det næsten være ’rustik’ (måske suppleret med
ordet æggekage!). Det er nu ikke altid sådan, for jeg kan se i de gamle
referater, at Mads faktisk også har serveret fissefornemme retter som bagte
æbler fyldt med chokoladesauce akkompagneret af is og jordbærreduktion med vodka.
Her ses vi dog i hyggelige
omgivelser, hvor der blev flamme-grillet store rustikke bøffer på altanen denne kølige forårsaften i 2009.
Af vinene denne aften, har jeg valgt at fokusere på Mads’ Chenin Blanc fetich, som jeg kan se
af gamle referater går igen flere gange. Her serverede Mads forskellige Loire
vine, og han viser, at han er helt med på de trends der huserer i vinverdenens
undergrund langt langt foran gennemsnits vinnørden. Loire bølgens krusninger
ses først nu hos forbrugerne men læg mærke til den de kommende år mine venner...Chenin Blanc fra Loire
bliver den nye Riesling!
Et par år tidligere på Nørrebronx holdt Mads et super hyggeligt intimt møde der kun havde Søren, René og formanden som gæster. Personligt lærte jeg meget den aften om Nebbiolo og jeg lærte også, at de laver Vin Santo i Chianti! Mads lærte, at man ikke skal tage med bare fingre på ting der er i ovnen!
Det var alt for nu, men hold øje med kanalen, der kommer mere fra Mads' gemmer de kommende dage...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar