lørdag den 24. september 2011

2004 Bordeaux Magnum

Så var der igen ramasjang på Amager! Lørdag den 17. september mødtes vi med koner & kærester (undtagen Mads, hvis Tina var til smagning i hendes egen vinklub!). Visse medlemmer blev måske lettere overrasket da de trådte ind på "Café" Capri (bodega er vel mere præcist!), og troede at smagningen skulle finde sted her midt i ceruttågerne.


Det fungerede dog bare som mødested, for vi fortsatte over til Renés næsten færdigindrettede smagelokale der ligger sammen med Gunnar Madsens lager. Det fungerede super godt. Selvom lokalet ikke er helt færdigt er der allerede nu en god vinøs stemning og endda mulighed for at spille tegn og gæt. Her vandt hold 2, vil jeg lige nævne.


Nedenfor følger billeder af vinene.


Sidst men ikke mindst skal der lyde et stort (og ca. 3 måneder forsinket) tillykke til Bjørn og Anja med deres lille ny, som jeg flovt må erkende jeg ikke kan huske hverken navn eller køn på! Godt gået alligevel!!


Til velkomst blev temaet ikke fulgt. Ovenfor en lækker Crémant d'Alsace og en Pinot Grigio fra Cantina Terlan i Alto Adige i det nordligste Italien.


Herefter følger dog ren Bordeaux hvor højdepunktet nok var Château Brane-Cantenac, der som 2. cru også er feltets højest klassefiserede, hvis man tror det betyder noget!





Og til at slutte af på kan vi nappe denne ekstremt pompøse video om Bordeaux. Ifølge dem selv er der vist ikke tvivl om, at Bordeaux er verdens bedste vindistrikt på samtlige parametre!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar